HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Nieuws

Harm Maters nieuwe voorzitter HortiQ

Harm Maters is de nieuwe onafhankelijke voorzitter van het kwaliteitslabel HortiQ. Hij volgt hierbij Wim de Wit op die eerder dit jaar de functie had neergelegd.

Van 2003 tot 2019 was Maters voorzitter van de branchevereniging AVAG

 

Havecon ontvangt HortiQ Certificaat

Op donderdag 27 juni ontving Havecon het HortiQ-kwaliteitslabel van AVAG voorzitter Harm Maters. Havecon is daarmee het zeventiende bedrijf dat het HortiQ-kwaliteitslabel heeft verkregen. Met het label laten zij zien focus te hebben op topkwaliteit.

Lees meer

INTRODUCTIE HORTIQ Hagelunie HEEFT GELEID TOT BETERE KAS MET MEER ZEKERHEID

Addy Breugem, Thanet Earth: “Introductie HortiQ Hagelunie heeft geleid tot betere kas met meer zekerheid” Het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse tuinbouwtechnologiesector HortiQ en verzekeraar Hagelunie introduceren gezamenlijk het HortiQ Hagelunie combiproduct voor de internationale glastuinbouw.

Lees meer

SVENSSON EN ELEKTRAVON HAKET ONTVANGEN HORTIQ-KWALITEITSLABEL

“We zijn een internationale speler in de tuinbouwwereld en juist bij een fysieke afstand die groot is, biedt HortiQ houvast en is kwaliteit aantoonbaar,” aldus Remko Noordermeer van Svensson, die maandag 10 december het HortiQ-certificaat ontving. Ook Elektravon Haket ontving een certificaat. Roelof Haket: “We merken dat er bij onze klanten behoefte is aan zekerheid. Als de ontwerpen en de uitvoering van de installaties voldoen aan de vastgestelde normen, geeft dat de zekerheid aan de klant.”

Lees meer

Nieuwe website voor HortiQ

Stichting HortiQ lanceert vandaag de nieuwe website www.hortiq.nl. Op deze gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers alles vinden over hét kwaliteitscertificaat van de glastuinbouw.