HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Nieuws

3 april 2022
Genap ontvangt HortiQ-certificaat

Genap heeft donderdag 7 juli het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van HortiQ-voorzitter Harm Maters. Genap is daarmee is de eerste specialist op het gebied van folieconstructies die voldoet aan dit kwaliteitslabel van tuinbouwtechniek. Directeur/eigenaar Dick van Regteren van Genap: “Met het HortiQ-certificaat kunnen we ons netwerk laten zien dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben.”

Lees meer
Photo Harm Maters awards the HortiQ certificate to Dick van Regteren and Rogier Vos new.jpg

1 januari 2022
SMART HORTICULTURE

De digitalisering (‘Smart Horticulture’) biedt de tuinbouw ongekende mogelijkheden. Zo zijn computers steeds beter in staat een teelt te regelen. Maar hoe weet een ondernemer zeker dat die computer altijd zijn werk goed doet, en wat als het systeem wordt gehackt? Een belangrijk aspect bij de implementatie van innovaties is betrouwbaarheid, vertelt Bart Stengs, sectormanager glastuinbouw bij Interpolis.

Lees meer
Bart-Stengs-1024x675.jpg

2 december 2021
Kemeling Kunststoffen ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Kemeling Kunststoffen heeft het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van voorzitter Harm Maters van HortiQ. De Westlandse onderneming is het negentiende bedrijf dat voldoet aan het onafhankelijke kwaliteitssysteem. Robert Kemeling, directeur bij Kemeling Kunststoffen: “Met het HortiQ-certificaat kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen.” Voorzitter Harm Maters van HortiQ: “Met dit certificaat laat ook Kemeling zien de focus te hebben op topkwaliteit in de tuinbouw.”

Lees meer
Harm Maters AVAG 2.jpg

11 november 2021
HortiQ Next Level, integraal kwaliteitslabel in Greenhouse technology sector

Op donderdag 11 november hebben zes toonaangevende turnkey- kassenbouwers samen met stichting HortiQ ingestemd met de uitvoering in 2022 van het beleidsplan HortiQ Next Level. Zij zullen als eerste bedrijven werken aan integrale HortiQ-kwaliteitsketens. Het HortiQ label omvat hiermee meerdere schakels in de leveranciersketen.

Lees meer

26 april 2021
Koninklijke onderscheiding voor Harm Maters

Op maandag 26 april, is HortiQ voorzitter Harm Maters benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Maters krijgt de onderscheiding op initiatief van de branchevereniging AVAG voor onder andere zijn uitzonderlijke inspanningen in de Nederlandse tuinbouwtechnologie.

Lees meer
Harm Maters AVAG 2.jpg

18 februari 2021
Stolze heeft focus op topkwaliteit en ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Met het HortiQ-certificaat hebben we weer een stap genomen naar verdere professionalisering en standaardisering van processen binnen onze organisatie. Zo kunnen we met elkaar efficiënter werken”, aldus Rutger Razenberg, manager watertechniek bij Stolze, die het HortiQ-certificaat in ontvangst mocht nemen. Stolze is daarmee het achttiende bedrijf dat het HortiQ-kwaliteitslabel heeft verkregen. Daarmee bevestigen zij dat processen op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst.

Lees meer
Uitreiking HortiQ certificaat_web.jpg (2)

27 juni 2020
Havecon is daarmee het zeventiende bedrijf dat het HortiQ-kwaliteitslabel heeft verkregen

Op donderdag 27 juni ontving Havecon het HortiQ-kwaliteitslabel van AVAG voorzitter Harm Maters. Havecon is daarmee het zeventiende bedrijf dat het HortiQ-kwaliteitslabel heeft verkregen. Met het label laten zij zien focus te hebben op topkwaliteit.

Lees meer
HortiQ Havecon ontvangt HortiQ certificaat.jpg