Hét certificaat in de glastuinbouw

HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Profiteer van HortiQ en investeer in certificering

Transparant en onafhankelijk kwaliteitscertificaat

Een nieuwe kas moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het HortiQ certificaat is het bewijs dat de kas aan die eisen voldoet. Voor de teler/investeerder biedt het certificaat zo zekerheid. Voor het (technisch) installatiebedrijf is het certificaat het bewijs van vakmanschap en een manier om efficiënter te werken. Voor beiden partijen is HortiQ een garantie dat er heldere procedures en criteria zijn vastgelegd en dat deze worden nageleefd. Dankzij de objectieve criteria voor water en verwarming weten alle betrokken partijen waar zij aan toe zijn.

HortiQ Certificaat Contact
Gecertificeerde bedrijven

Gecertificeerde bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare partner? Op onze website vindt u bedrijven die in het bezit zijn van een geldig HortiQ certificaat.

HortiQ certificaat

HortiQ certificaat

Met een kas of installatie met een HortiQ certificaat bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het HortiQ certificaat is een erkende kwaliteitsnorm van een onafhankelijke organisatie

HortiQ Hagelunie

HortiQ Hagelunie

HortiQ en Hagelunie hebben hun kennis gebundeld en bieden een combinatie van kwaliteit en zekerheid voorafgaand aan, tijdens én na de bouw van een duurzame kas

Nieuws

Meer nieuws
Photo Harm Maters awards the HortiQ certificate to Dick van Regteren and Rogier Vos new.jpg

3 april 2022
Genap ontvangt HortiQ-certificaat

Genap heeft donderdag 7 juli het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van HortiQ-voorzitter Harm Maters. Genap is daarmee is de eerste specialist op het gebied van folieconstructies die voldoet aan dit kwaliteitslabel van tuinbouwtechniek. Directeur/eigenaar Dick van Regteren van Genap: “Met het HortiQ-certificaat kunnen we ons netwerk laten zien dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben.”

Lees meer
Bart-Stengs-1024x675.jpg

1 januari 2022
SMART HORTICULTURE

De digitalisering (‘Smart Horticulture’) biedt de tuinbouw ongekende mogelijkheden. Zo zijn computers steeds beter in staat een teelt te regelen. Maar hoe weet een ondernemer zeker dat die computer altijd zijn werk goed doet, en wat als het systeem wordt gehackt? Een belangrijk aspect bij de implementatie van innovaties is betrouwbaarheid, vertelt Bart Stengs, sectormanager glastuinbouw bij Interpolis.

Lees meer