Hét certificaat in de glastuinbouw

HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Profiteer van HortiQ en investeer in certificering

Transparant en onafhankelijk kwaliteitscertificaat

Een nieuwe kas moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het HortiQ certificaat is het bewijs dat de kas aan die eisen voldoet. Voor de teler/investeerder biedt het certificaat zo zekerheid. Voor het (technisch) installatiebedrijf is het certificaat het bewijs van vakmanschap en een manier om efficiënter te werken. Voor beiden partijen is HortiQ een garantie dat er heldere procedures en criteria zijn vastgelegd en dat deze worden nageleefd. Dankzij de objectieve criteria voor water en verwarming weten alle betrokken partijen waar zij aan toe zijn.

HortiQ Certificaat Contact
Gecertificeerde bedrijven

Gecertificeerde bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare partner? Op onze website vindt u bedrijven die in het bezit zijn van een geldig HortiQ certificaat.

HortiQ certificaat

HortiQ certificaat

Met een kas of installatie met een HortiQ certificaat bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het HortiQ certificaat is een erkende kwaliteitsnorm van een onafhankelijke organisatie

HortiQ Hagelunie

HortiQ Hagelunie

HortiQ en Hagelunie hebben hun kennis gebundeld en bieden een combinatie van kwaliteit en zekerheid voorafgaand aan, tijdens én na de bouw van een duurzame kas

Nieuws

Meer nieuws
Foto Uitreiking certificaat.JPEG

30 november 2023
Van der Valk Horti Systems neemt HortiQ-certificaat in ontvangst

Als 27ste bedrijf is Van der Valk Horti Systems aangesloten bij de AVAG-leden met HortiQ-certificering. Het bedrijf in Monster, onderdeel van Van der Valk Systemen, ontving het BRL-8001-certificaat voor het algemene kwaliteitsbeleid uit handen van HortiQ-voorzitter Hans van der Salm. ‘We kregen steeds vaker de vraag van klanten om aan te tonen dat we alles goed hebben georganiseerd’, zegt commercieel manager Rob Bekkering over de stap. Het certificaat is meteen een extra bekroning voor het 60-jarig bestaan van het bedrijf, dat wereldwijd scherminstallaties en luchtmechaniek levert.

Lees meer
Uitreiking Certificaat Patron Agri Systems (vierkant).jpg

30 oktober 2023
Van der Hoeven Horticultural Projects en Patron Agri Systems breiden HortiQ-certificaat uit

Menno van den Brink - CTO en Jens Stender-Robertz – QHSE-Manager hebben namens Patron Agri Systems het BRL8001-certificaat in ontvangst genomen. Patron was al in het bezit van het BRL8000-certificaat, dat garant staat voor de kwaliteit van de processen in het bedrijf. Met het BRL8001-certificaat, dat specifiek de kwaliteit van de waterproducten garandeert, is de certificering nu compleet. "Het behalen van zowel het BRL8000- als het BRL8001-certificaat is een duidelijk bewijs van de inzet van Van der Hoeven en Patron Agri Systems voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap." aldus Hans van der Salm, voorzitter van HortiQ.

Lees meer