Hét certificaat in de glastuinbouw

HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Profiteer van HortiQ en investeer in certificering

Transparant en onafhankelijk kwaliteitscertificaat

Een nieuwe kas moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het HortiQ certificaat is het bewijs dat de kas aan die eisen voldoet. Voor de teler/investeerder biedt het certificaat zo zekerheid. Voor het (technisch) installatiebedrijf is het certificaat het bewijs van vakmanschap en een manier om efficiënter te werken. Voor beiden partijen is HortiQ een garantie dat er heldere procedures en criteria zijn vastgelegd en dat deze worden nageleefd. Dankzij de objectieve criteria voor water en verwarming weten alle betrokken partijen waar zij aan toe zijn.

HortiQ Certificaat Contact
Gecertificeerde bedrijven

Gecertificeerde bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare partner? Op onze website vindt u bedrijven die in het bezit zijn van een geldig HortiQ certificaat.

HortiQ certificaat

HortiQ certificaat

Met een kas of installatie met een HortiQ certificaat bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het HortiQ certificaat is een erkende kwaliteitsnorm van een onafhankelijke organisatie

HortiQ Hagelunie

HortiQ Hagelunie

HortiQ en Hagelunie hebben hun kennis gebundeld en bieden een combinatie van kwaliteit en zekerheid voorafgaand aan, tijdens én na de bouw van een duurzame kas

Nieuws

Meer nieuws
Uitreiking HortiQ Certificaat - Taks-2.JPEG

8 mei 2024
HortiQ-certificaat voor Taks Handling Systems: ‘Bijdragen aan profilering Nederlandse tuinbouw’

Op dinsdag 7 mei is het HortiQ-certificaat uitgereikt aan Taks Handling Systems. Het bedrijf met vestigingen in Etten-Leur en Asten is gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor zowel de kas als verpakkingshal. De geavanceerde systemen voor oogstverwerking en verpakking vinden wereldwijd hun weg. CEO Co Konings zet de ambitieuze groeistrategie van voorganger Arie Meeuwissen door met het aanbieden van totaaloplossingen aan haar klanten.

Lees meer
Uitreiking Certificaat AGC.jpg

15 maart 2024
AGCulture ontvangt het prestigieuze HortiQ-certificaat

Het HortiQ-certificaat werd vorige week uitgereikt op de HortiContact-beurs in Gorinchem. Dankzij zijn nieuwe, maar veelbelovende tuinbouwdivisie is AGC Glass Europe de enige glasfabrikant die kan bogen op een HortiQ-certificaat. AGCULTURE ontwikkelt en verkoopt innovatieve producten van hoge kwaliteit voor de nieuwe generatie tuinbouwkassen.

Lees meer