Hét certificaat in de glastuinbouw

HortiQ maakt kwaliteit zichtbaar

Profiteer van HortiQ en investeer in certificering

Transparant en onafhankelijk kwaliteitscertificaat

Een nieuwe kas moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het HortiQ certificaat is het bewijs dat de kas aan die eisen voldoet. Voor de teler/investeerder biedt het certificaat zo zekerheid. Voor het (technisch) installatiebedrijf is het certificaat het bewijs van vakmanschap en een manier om efficiënter te werken. Voor beiden partijen is HortiQ een garantie dat er heldere procedures en criteria zijn vastgelegd en dat deze worden nageleefd. Dankzij de objectieve criteria voor water en verwarming weten alle betrokken partijen waar zij aan toe zijn.

HortiQ Certificaat Contact
Gecertificeerde bedrijven

Gecertificeerde bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare partner? Op onze website vindt u bedrijven die in het bezit zijn van een geldig HortiQ certificaat.

HortiQ certificaat

HortiQ certificaat

Met een kas of installatie met een HortiQ certificaat bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het HortiQ certificaat is een erkende kwaliteitsnorm van een onafhankelijke organisatie

HortiQ Hagelunie

HortiQ Hagelunie

HortiQ en Hagelunie hebben hun kennis gebundeld en bieden een combinatie van kwaliteit en zekerheid voorafgaand aan, tijdens én na de bouw van een duurzame kas

Nieuws

Meer nieuws
Ridder ontvangt HortiQ certificaat.jpg

20 december 2022
Ridder ontvangt HortiQ-certificaat

Ridder heeft op 20 december het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van Harm Maters, voorzitter van HortiQ. Dat betekent dat het Nederlandse bedrijf (met vestigingen in Harderwijk en Maasdijk), voldoet aan de eisen voor het kwaliteitssysteem voor kassen en installaties. Operationeel directeur Brigitte Nugteren van Ridder: “Dankzij het HortiQ-certificaat weten onze klanten dat wij kwaliteit net zo belangrijk vinden als zijzelf.”

Lees meer
MK Kunststof Techniek - HortiQ.jpg

13 december 2022
MK Kunststof Techniek ontvangt HortiQ-certificaat

MK Kunststof Techniek heeft op dinsdag 13 december het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van Harm Maters, voorzitter van HortiQ. Dit betekent dat het bedrijf uit Wateringen voldoet aan de eisen van het kwaliteitssysteem voor het vervaardigen en leveren van systemen, componenten en installaties voor de kassenbouwsector.

Lees meer