Garantie voor kwaliteit

Garantie voor kwaliteit kas en productiesystemen

Wereldwijd is er een steeds grotere vraag naar Nederlandse kennis over de bouw van kassen en installatietechniek. Het bouwen van een duurzame hightech kas en het inrichten met de noodzakelijke equipment, is een eerste stap op weg naar het telen van kwalitatief hoogwaardige versproducten. HortiQ en Hagelunie hebben hun kennis gebundeld en bieden een combinatie van kwaliteit en zekerheid voorafgaand aan, tijdens én na de bouw van een duurzame kas.

Kwaliteit & Continuïteit

Dankzij HortiQ Hagelunie bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Ook na eventuele schade. Dit dankzij de specifieke kennis van Hagelunie binnen de glastuinbouw en door de HortiQ certificering van de kassenbouw en installatiebedrijven.
Uw kas voldoet aan de gestelde normen rondom kasconstructies, kasverwarming en watertechnische installaties. Hierdoor bent u als ondernemer verzekerd van kwaliteit, optimale bedrijfszekerheid en dus continuïteit. Dit heeft een positief effect op uw bedrijfsrisico, ook na de bouw.

Verzekering van uw risico

Door de intensieve samenwerking tussen de gecertificeerde HortiQ bedrijven en glastuinbouw verzekeraar Hagelunie worden risico’s tijdens het hele bouwproject duidelijk in kaart gebracht. Zowel op de tekentafel, tijdens het bouwproces als na de oplevering brengt Hagelunie haar jarenlange ervaring en kennis van glastuinbouwrisico’s in. Het resultaat is een hoog kwalitatief duurzame kas met bedrijfszekere installaties en daarbij passende preventie en verzekeringsoplossingen.

Na schade bent u snel weer in bedrijf

Een schade is vervelend. Met het HortiQ Hagelunie product bent u gegarandeerd weer snel in bedrijf. Binnen 48 uur na de melding inventariseert een expert van Hagelunie met het HortiQ gecertificeerd bedrijf de schade. Alles wordt direct ingezet om in productie te blijven of zo snel mogelijk weer in productie te zijn. Het beperken van de schade en het beredden van het gewas is hier onderdeel van.

“Voor-, tijdens én na de bouw heb ik zekerheid”
Gert van Straalen – Entrepreneur

Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend de HortiQ Hagelunie folder aan

Vraag de folder aan

 

Heeft u interesse in HortiQ Hagelunie? Neem dan contact op met één van de gecertificeerde bedrijven óf met Hagelunie.