Organisatieadvies met daadkracht

IMR en HortiQ

Al sinds het begin is IMR actief betrokken bij bedrijven die het HortiQ certificaat willen behalen of behouden. Met kennis van de branche en onderliggende technische normen zorgen we samen met uw organisatie voor een praktische invulling en resultaat.

In 2020 zijn bij 2 nieuwe bedrijven gestart met het opzetten van een HortiQ managementsysteem. Hierbij is in beide gevallen gekozen voor een brede aanpak. Dit betekent dat we alle bedrijfsprocessen opnemen in het managementsysteem en waar mogelijk nog verder verbeteren. Hiermee krijgt het systeem ook toegevoegde waarde voor activiteiten die niet onder HortiQ vallen en kunnen aanvullende certificaten zoals ISO 9001, EN 1090 en Scios eenvoudig toegevoegd worden.

Verder hebben we diverse bestaande HortiQ klanten ondersteund bij het behouden van hun certificaat. Hierbij hebben we ook aandacht besteed aan onderwerpen als CE-markering, veiligheid en milieuwetgeving.

Maar we doen meer!

Kwaliteit, veiligheid, milieu en energiebeheer.

Al meer dan 25 jaar helpt IMR bedrijven met het behalen en behouden van certificaten, het voldoen aan wet- en regelgeving, het trainen van medewerkers en organisatieadvies en -ontwikkeling.

Meedenken en meewerken

Ons team van professionals, ieder met zijn eigen expertise, denkt en werkt dagelijks mee om uw organisatie te verbeteren. Van het opstellen van procedures en documenten, begeleiding bij implementatie van normen en externe certificering tot het voldoen aan Nederlandse en Europese wetgeving voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Onze dienstverlening op maat is volledig gericht op uw behoefte.

Samen groeien

IMR adviseert, begeleidt, inspireert en activeert. Met aandacht voor de ontwikkeling van mens én organisatie werken we samen aan het realiseren van uw groeiambities en die van uw medewerkers. Met een heldere visie op de toekomst creëren we een breed draagvlak voor verandering en groei. Dit doen we o.a. met Strategie Intensief sessies, HR-advies en HR-ondersteuning en procesoptimalisatie. Onze professionals zijn bovendien een waardevol klankbord voor ondernemers en management, waarbij we inzicht geven in uitdagingen en kansen. 

Opleiden en ontwikkelen

IMR verzorgt diverse trainingen en cursussen. Ons aanbod bevat onder andere Basisveiligheid
(B-VCA), Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA), Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU), BHV-trainingen, hoogwerkertrainingen en heftrucktrainingen. Ook organiseren we trainingen die helpen de kennis van uw medewerkers van normen en wetgeving te vergroten.

 

Maak kennis met de aanpak van IMR.

Bij IMR geloven we niet in een standaard aanpak. Uw organisatie is tenslotte ook niet standaard. Om te zorgen dat u werkt volgens wet- en regelgeving en voldoet aan relevante normen, inventariseren wij wat er speelt en bepalen we samen wat uw organisatie nodig heeft. Met onze kennis en ervaring zorgen wij dat eisen uit normen en wetgeving op praktische wijze geïmplementeerd worden.

Onze betrokken professionals zijn resultaatgerichte meedenkers en meedoeners, die hun ervaring en expertise voor u inzetten. Samen brengen we uw organisatie naar een hoger niveau. Strategisch, tactisch en operationeel. Met de ondersteuning van IMR kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

We komen graag bij u langs

IMR Professionals in advies en training

0172-244468 of info@imradvies.nl